Yritys2019-09-12T11:55:41+00:00

MITÄ ME TEEMME

Suomalainen perheyritys yli 30 vuoden historialla tekstiilihuollossa.

Sukupolvenvaihdos on luonut toimintaamme sopivassa määrin uutta ja vanhaa. Laaja tuntemus tekstiilien käsittelystä näkyy laadussa ja muun muassa käsityötä pidämme edelleen suuressa arvossa. Emme silti ole jääneet haikailemaan menneitä vaan pyrimme valinnoillamme ja toimintatavoillamme vaikuttamaan kestävään kehitykseen sekä suomalaisen työn hyvinvointiin. Myös yhteistyökumppanimme valitsemme nojaten näihin arvoihin.

VÄLITÄMME LUONNOSTA

Kaikki käyttämämme pesuaineet ovat Joutsenmerkittyjä tuotteita ja myös muiden raaka-ainevalintojen kanssa koitamme aina löytää sen vähiten ympäristöä kuormittavan. Ympäristöystävällisyys ei silti tarkoita laadullista riskiä.

Keskitymme jatkuvasti pysymään tekniikan ja laadunvalvonnan kanssa tässä päivässä. Laitteistoa ja pesutekniikkaa kehitämme sitä mukaa kun uutta innovoidaan – taataksemme asiakkaillemme aina tasalaatuisen pesutuloksen.   

AVAINLIPPU

Avainlippu on merkki suomalaisesta palvelusta. Suomalainen työ merkitsee meille laatua, rehellisyyttä ja vastuullisuutta. Alihankinta, tuote ja raaka-aine hankinnoissa Suomessa työllistävillä valinnoilla on meille suuri painoarvo. Haluamme myös korostaa asiakkaillemme, kuinka juuri heidän valintansa on tärkeä suomalaisten palveluiden ja tuotteiden tukemisessa. Näin toimimme myös me – rakkaudesta suomalaiseen työhön.