Pesupalvelupaketti taloyhtiöille2019-07-30T11:24:06+00:00

PESUPALVELUPAKETTI TALOYHTIÖILLE

Tarjoamme taloyhtiöille mattojenhuoltosopimukseen liitettävää lisäpalvelua, joka parantaa yhtiön asukkaiden asumismukavuutta ja arjen sujuvuutta. Palvelu tarjoaa asukkaille järkeviä etuuksia sekä parantaa toimintamme ekologisuutta. Lisäpalvelu on taloyhtiölle veloitukseton.

MITEN PALVELU TOIMII

  1. Kun taloyhtiö on tilannut kauttamme eteismattojen huoltosopimuksen, on se tällöin oikeutettu Pesupalvelupaketti-lisäpalveluun.
  2. Taloyhtiön rappukäytävään tai asukkaiden muuhun yhteiseen tilaan asetetaan ilmoitus pesupalvelupaketista, mistä asukas näkee eteismattojen huoltoajankohdat päivämäärineen ja kellonaikoineen.
  3. Esitteestä löytyy puhelinnumero, jonka kautta asukas voi tilata noudon omille pestäville tuotteilleen taloyhtiön eteismattojen noudon yhteydessä. Varaus tulee ilmoittaa viimeistään noutoa edeltävänä päivänä ennen klo 15.
  4. Kuljettajamme tulee aikataulun mukaisesti noutamaan taloyhtiön eteismatot huoltoon ja käy samalla noutamassa myös taloyhtiön asukkaiden pestävät tuotteet.
  5. Palautusajankohta ilmoitetaan asiakkaalle noudon yhteydessä. Normaali toimitusaika on 7 vrk.
  6. Käyttämällä palvelua asukas saa ilmaisen kuljetuksen sekä 10% alennuksen listahinnoista. Maksuvälineenä toimii kaikki yleisimmät credit/debit-kortit.